20. 11. 2010

kalendář PROMĚNY 2011 :)

Právě se dokončuje druhý díl úspěšného kalendáře PROMĚNY, který opět vzniká jako podpora projektů Nadace Archa Chantal
A které ženy si nám neohroženě stouply před objektiv? Těšte se na neuvěřitelné proměny Dany Batulkové, Lucie Bílé, Haliny Pawlowské, Marthy Issové, Lenky Dusilové, Evy Pilarové, Chantal Poullain, Tonyi Graves, legendární Vlasty Chramostové a dvou zahraničních hvězd - Adely Banášové a Szidi Tobias. Plus jedno překvapení.





Kdo je ten nosatý mladík v brýlích a paruce? Nikdo jiný než moderátorka Adela Banášová (30)! Půvabnou Slovenku by v převleku za režiséra Woodyho Allena poznal jen málokdo. „To, že jsme Adelu chtěli pro kalendář PROMĚNY 2011 změnit právě ve známého režiséra, ji velmi bavilo a výběr postavy jí zalichotil. Odhadli jsme správně, že humor v jeho podání je Adele blízký,“ řekli Blesku Marek Škarpa a Petr Kurečka, autoři projektu, pro který Banášová ochotně zapózovala. 


Jako by ožil legendární herec Charlie Chaplin. Pod buřinkou a typickým knírkem se ale neskrývá nikdo jiný než zpěvačka Lucie Bílá (44).
Proč zrovna Charlie Chaplin?
„Lucka musela být Chaplin. Ona se pro to snad narodila. A taky, když jsme ji začali oblékat a líčit, doslova jsme zírali. Najednou před námi stál Charlie Chaplin osobně,“ pochvalují si tvůrci den, kdy se maskérům pod rukama zrodila oživlá herecká legenda.






Žádné komentáře:

Okomentovat