14. 11. 2010

Jak osvěžit (pod)zimní sex :)


ZAČNĚTE SE HÝBAT

Sport a fyzický pohyb blahodárně působí na celý organismus. Zkuste třeba obětovat ráno několik minut rozcvičce nebo krátkému proběhnutí. Uvidíte, jak vám pak bude chutnat snídaně. A fyzická aktivita zároveň probouzí i chuť na sex. Při sportu se uvolňují endorfiny, takzvané hormony štěstí, které zvyšují vnitřní energii organismu. A takto nabiti energií s velkou pravděpodobností zatoužíte po fyzickém sblížení se svým partnerem! 

PŘITULTE SE K PARTNEROVI V KINĚ

Ruku na srdce, kdy jste s partnerem viděli naposledy nějaký parádní film na velkém plátně v kině? Přiznejte se! Podzim i zima je pro návštěvu kina úplně ideální. Právě tam se ukryjete nejen před deštěm a slotou, vychutnáte si pěkný film, ale navíc se v přítmí určitě přitulíte ke svému partnerovi. A to může být rozbuška vašich vášní. 


PODPORUJTE SEXUÁLNÍ FANTAZII

Dlouhé (pod)zimní večery nemusíte nutně strávit u televize sledováním seriálů. Zkuste podpořit svou sexuální fantazii a při sklence dobrého vínka se s partnerem podívejte na nějaký erotický film. Fantazii se meze nekladou. A když to bude inspirativní pro oba partnery, neexistují v tomto směru žádná tabu. Překonejte stud, uvidíte, jak to oživí váš sexuální apetit! 


PŘIDEJ HRAČKY A HRY

Naloaduj se na stránky nějakého sexshopu a vyber pár hraček do vaší ložnice. Zkus překročit svůj stín a vyber něco odvážného, co překvapí nejen jeho, ale i pro tebe to bude novinka.
Možná je čas i na nějaké kreativní hry - co se vžít do nějaké role? Ze začátku je to divný, ale když se do toho vložíte, fantazie dokáže zázraky. Touží mít sex s vojáčkem nebo doktorem? Není přece nic jednodužšího, než.... :)
Překvap ho ráno ve sprše a nabídni mu profi-myče nahých těl. Je téměř jisté, že do práce přijde pozdě. 
A v neposlední řadě....naplánuj romantický večer. Zapal svíčky a uvař jídlo jen ze samé čokolády, jahod a šlahčky. A z čeho že to budete jíst...??

DOPŘEJTE TĚLU RELAXACI

Péči věnujte nejen své duši, ale i tělu. Právě na podzim a v zimě bychom měli dát tělu šanci pořádně zrelaxovat, uvolnit se. Proto jsou namístě nejrůznějších masáže, relaxace v sauně či akvaparku. 






zdroj: LUI.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat